Vacatures bij The Good Spice

Team The Good Spice

Account manager / junior salesmanager
3-4 dagen

Stuur je CV + Motivatie naar info@thegoodspice.org  

 

Lijkt het je wel wat om een jonge start-up te helpen groeien? Vind je ook dat ons voedselsysteem anders ingericht moet worden en wil je daar graag een bijdrage aan leveren? 

Indien je beide vragen met ‘ja’ hebt kunnen beantwoorden, ben je misschien wel de perfecte match voor The Good Spice. Wij willen de specerijenhandel veranderen. Geen lange ketens meer, meer respect voor de boeren en de natuur. Eerlijke handel met als prachtig gevolg: meer smaak! 

Kom ons helpen met het ontketenen van deze smaakrevolutie, door ervoor te zorgen dat The Good Spice op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar wordt. Je bent een gestructureerde doener, die zijn of haar tanden graag zet in doelen en targets, maar daarbij de klantreis voorop zet en de missie van het bedrijf nooit uit het oog verliest. Je weet veel over specerijen, of bent bereid om er veel over te leren. En je vindt je het verhaal achter de producten waar je mee werkt heel belangrijk. 

Ben jij de teamplayer die we zoeken?

Wat ga je doen?
De functie is even veelzijdig als het bedrijf zelf. Van sales, tot logistieke processen en van beurzen tot events. Jij bent het aanspreekpunt voor onze B2B partners en vindt het leuk om een connectie met ze op te bouwen en te onderhouden. De afwisseling geeft je energie.
Het lijkt je leuk om meer te leren over sales en deze processen samen met ons te optimaliseren. 
Het takenpakket kan aangepast worden aan de hand van jouw persoonlijke interesses en kwaliteiten, zodat het een optimale fit is. 

Het liefst werk je 1 dag in de week bij ons op kantoor in Leiden, verder zijn alle uren flexibel in te delen. Uiteraard ga je regelmatig op stap, om de winkels waar we verkocht worden te bezoeken. 

Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar om voor The Good Spice te werken, maar 4 dagen kan ook. Afhankelijk van jouw levenssituatie en wat bij je past. 

Wat we bieden:

 •  Een afwisselende werkplek met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een kantoor met start-up vibes
 • De leukste klanten, die onze inzet een warm hart toedragen
 • We leren je veel over specerijen en als je hier interesse in hebt, bestaat er zelfs de mogelijkheid om mee te gaan op specerij-reizen
 • We leren je meer over internationale ketens en hoe we de handel veranderen
 • Een salaris dat past bij de groei bij het bedrijf en waar we als team in meegroeien (momenteel: €2860 bruto voor 1ft) 
 • Een gemotiveerd en gezellig team, dat waarde hecht aan een platte hiërarchie en flink knallen net zo belangrijk vindt als het vieren van successen. 

Wat we zoeken:

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die:

 • Het leuk vindt om op mensen af te stappen en connecties te bouwen
 • Een echte teamplager is
 • Nauwkeurig en gestructureerd te werk gaat
 • Niet bang is voor cijfers (dikke pre als je dol bent op Excel!) 
 • Een netwerk in de food heeft, of hier een grote interesse in heeft en dit netwerk graag wil opbouwen 
 • Who is a Dutch speaker (or convince us how your skills can help us into the Dutch market, even if you don’t speak the language)

We nodigen mensen op volgorde van binnenkomst uit voor een gesprek, dus stuur ons als je enthousiast bent zo snel mogelijk een berichtje. 

Pas je niet helemaal binnen het plaatje, maar denk je dat je alsnog van onschatbare waarde kunt zijn voor de groei van The Good Spice? Dan horen we ook graag van je!

Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.