Pioneerbox

The Good Spice x Jouw onderneming!

Lekker eten, positieve impact en duurzaam werken staan bij jullie hoog in het vaandel? Top, dan zijn we een match! Of het nu gaat om relatiegeschenken, een bedankje voor je personeel, een creatief idee voor het volgende teamuitje of misschien ben je producent en wil je samen iets op de markt brengen? Wij zijn dol op samenwerken en creatieve partnerships. Laat van je horen, we bespreken de ideeën graag met je! 

The Good Spice retail

In jouw winkel

Verkoop je mooie food producten van hoge kwaliteit? Dan mogen onze specerijen niet ontbreken! Verkoop blikjes en/of repacks. Wij ondersteunen je graag met mooie marketingmaterialen. Zo’n kleurrijk schap staat toch gezellig in elk retailschap?! 

Inkopen gaat heel gemakkelijk via onze partnerwebsite. 

Pioneerbox

Relatiegeschenken

Wil je partners, medewerkers of andere relaties op een unieke manier bedanken? Met The Good Spice geef je een Good Gift! Wij hebben leuke cadeausets, maar denken ook graag met je mee over een cadeau op maat. Specerijen met een speciaal voor jullie ontwikkeld recept bijvoorbeeld. Ook voor de feestdagen hebben we diverse leuke opties. Neem contact op om onze Kerstbrochure aan te vragen of om de overige opties te bespreken. 

The Good Spice in de horeca

In jouw restaurant

Ga jij voor de hoogste kwaliteit? Kies je duurzame ingrediënten? En denk je daarbij aan alles, dus ook aan de specerijen die je gebruikt? Wij denken graag met je mee. We hebben grootverpakkingen voor de horeca. Er zijn al meerdere bakkers die zweren bij onze kaneel!

Tevens is het natuurlijk mogelijk om de blikjes als upsell aan te bieden aan jouw gasten.   

Via ons partnerplatform koop je onze specerijen in voor B2B prijzen. 

Team events & workshops

Wij hebben een hoop te vertellen over specerijen en de specerijenhandel en brengen deze informatie graag over in een interactieve, smakelijke workshop. Ook organiseren we in samenwerking met cateringpartners of chefkoks bijzondere diners met onze specerijen. 

Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.