Maak je eigen chai masala met de Chai Spice Box

Chai pakket

Echte Chai maak je met echte specerijen

Ontdek het zelf

Er bestaat geen perfect recept voor Chai, het is helemaal aan te passen naar je eigen voorkeuren. Maar er zijn wel altijd een aantal basis-specerijen die er in gaan. Kaneelstokjes, kardemompeulen, gember en kruidnagel bijvoorbeeld. Wij doen er ook graag venkelzaad en zwarte peper doorheen. Al deze specerijen zitten samen in een pakket. Daarbij krijgt je een booklet met tips, inspiratie en recepten. Een mooi cadeau om te geven en om te krijgen! 

Chai recepten

Pompoenwafels met Chai siroop
Chai

Pompoenwafels met Chai siroop

Wafels zijn lekker feestelijk als ontbijt of als onderdeel van de brunch! Pompoen door het beslag zorgt niet alleen voor stiekeme verstopte groenten, de pompoen maakt de wafels ook nog

Lees verder »
Chai Siroop
Chai

Maak je eigen Chai Siroop

Deze Chai siroop kan je gebruiken als basis om een Chai latte mee te maken. Meng de siroop hiervoor eenvoudig met een melksoort naar keuze. Maar het is ook lekker

Lees verder »

Samenwerking

Sophie Fleur van Spice First weet heel erg veel van specerijen en haar Chai Masala recept is super geliefd. Vandaar dat we gevraag hebben of ze met ons een video voor haar ultieme Chai wilde opnemen. 

Zie hier het geheime Chai recept!

Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.