Recepten met kardemom

Kardemom wordt veel gebruikt in Aziatische recepten, maar het is ook een uitstekend specerij om verrassende smaakcombinaties mee te creëren. Past zowel bij zoet als bij hartig. Onze kardemom is vrij intens van smaak, dus je hebt er minder van nodig dan gemiddeld.  

Massaman Curry The Good Spice
Hoofdgerechten

Thaise Massaman Curry

Deze curry is heel anders dan je waarschijnlijk gewend bent van Thaise curries. Iedereen kent rode en groene curry, maar deze fantastische curry is gelaagd

Lees verder »

Onze groene kardemom uit India

De kardemompeulen die wij importeren uit de ‘Cardamom Hills’ in Kerala is een inheemse variant die het goed doet in de omgeving daar. Doordat deze variant goed is aangepast aan de klimaatomstandigheden daar, is het niet nodig om chemicaliën en pesticiden te gebruiken, wat normaal gesproken bij kardemom eigenlijk onontkomelijk is. De smaak van de kardemompeulen is intens. Je start met een romig mondgevoel, daarna volgt een frisheid met een vleugje zoet en tot slot ervaar je een intense eucalyptus smaak, zoals dat gebruikelijk is bij verse kardemom. 

Kardemom
Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.

No fields found, please go to settings & save/reset fields