Koken met gemberpoeder

Gember geeft een fijne pittigheid aan je gerechten. Dit wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken. Vaak in verse variant, maar gemberpoeder is soms wel lekker makkelijk! Bovendien is ons gemberpoeder zo vers en van hoge kwaliteit, dat het bijna smaakt alsof je verse gember hebt toegevoegd aan je gerecht. 

Zoetzure pruimensaus
Gember

Zoetzure pruimensaus

Sticky, zoetzuur en verwarmend door de specerijen. Deze saus is heerlijk als dipsaus voor bijvoorbeeld dumplings of (Peking)eend. Al zouden we het ook wel gewoon

Lees verder »

Onze gember uit India

Onze gembervariant is de Nadia, een van de twee commerciële soorten. De soort bepaalt samen met de grondsoort en het klimaat de smaak. De smaak van de gember van The Good Spice is aanvankelijk zoet en aards, daarna krijg je zachte citrustonen en uiteindelijk komt de kenmerkende scherpe gembersmaak in volle glorie naar boven. Hetzelfde ervaar je als je verse gember eet. 

Gemberwortel
Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.