Barbecue

Recepten

Deze barbecue-recepten dienen als inspiratie. Ze zijn grotendeels ontwikkeld door onze barbecue-fan Iona. De barbecue-liefde voor Iona ontstond tijdens het kamperen het koken op vuur. Er komen dus geen ingewikkelde tools aan te pas. 

Alle barbecues zijn anders en ook het soort brandstof dat je gebruikt heeft invloed op de bereidingstijd. Houd dus in gedachten dat deze recepten ter inspiratie dienen en dat je ze zelf moet afstemmen op je eigen barbecue. Veel grill-plezier! 

Barbecue recepten met specerijen

Zhug met kardemom
barbecue

Zhug met kardemom

Dit is mijn lievelingssaus/dip, want het heeft een super verassende heerlijke, frisse smaak zonder te overheersen en het past bij bijna alles;elke groente, kip, vis,

Lees verder »
barbecue

Wortel worstjes

Voor dit gerecht gebruikt dezelfde bouillon als voor de gemarineerde garnalen. Dus maak je dit Wortel Worstjes gerecht, dan kan je makkelijk de hoeveelheden verdubbelen.

Lees verder »

Barbecue set met Zeeuwsche Zoute

Samen met Zeeuwsche Zoute hebben we het ultieme specerijen-setje voor de barbecue samengesteld. Deze set bevat Riverside Sweet paprikapoeder, Island Black pepper en Zeeuwsche Zoute gerookt zout. Laat al die zwoele barbecue-avonden maar komen! 

Barbecue set
Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.