fbpx

Kaneel uit de supermarkt

Kaneel van The Good Spice

Kaneel The Good Spice

Klaar voor de smaakrevolutie?

Hub Cremers
Hub Cremers
2023-10-13
Een prachtig initiatief van the Good Spice. Heerlijke geuren en smaken. Oh ja zo moet paprika poeder smaken en fleurt een beetje peper je gerecht op. De kardamom is gewoon bedwelmend. Wat een geur en smaak, heerlijk. Als amateur kok kan ik hier van genieten.
Ans Koning
Ans Koning
2023-10-12
Echt onvergelijkbaar met andere specerijen. En daarbij een heel verantwoorde en sympathieke manier van zakendoen: Korte ketens, goede prijzen.
Kok van der meer
Kok van der meer
2023-10-02
Ik had zelf nog genoeg peper en heb dus de drie pepers cadeau gedaan aan een vriendin. Geweldig om te zien hoe ze er aan ston te ruiken en probeerde om de verschillende geuren te benoemen…
Rob Planken
Rob Planken
2023-09-26
Geurige kruiden !
Piet Gerbrandy
Piet Gerbrandy
2023-08-02
Enorm geurige specerijen – het is al een feest de zakjes open te maken. Dat de boeren er ook beter van worden, is een grote geruststelling. Hopelijk wordt het assortiment nog uitgebreid.
Hans van de Zande
Hans van de Zande
2023-07-15
Als je deze “spices” eenmaal gebruikt wil je nooit meer anders!
Raoul de Leeuw
Raoul de Leeuw
2023-07-03
Eerlijke en heerlijke specerijen voor goede prijs.
jan de rouw
jan de rouw
2023-06-06
produkt is top, wel blikjes besteld, en navul gekregen. navul is een euro goedkoper, maar als je het blikje weggegooid hebt?! en netjes opgelost, 3 euro teruggestort.

Recepten, spice facts & het lekkerste nieuws als eerste!

Ontvang lekkere recepten met specerijen in je inbox, leer over specerijen en de specerijenhandel en blijf op de hoogte van alles wat we organiseren en opzetten. 

Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.