Kardemom uit de supermarkt

Kardemom van The Good Spice

Kardemom van The Good Spice

Klaar voor de smaakrevolutie?

Guus van Heereveld
Guus van Heereveld
2024-06-18
Het verhaal maakt de specerijen extra lekker. Da’s twee keer genieten: met smaakpapillen en nog eens met de opgeroepen beelden
Alida
Alida
2024-06-16
Vorig jaar al de basis blikjes aangeschaft en nu de zwarte komijn, gerookte paprika en de trang peper Heerlijk als je de verpakking/blikjes opent. Wat een geur. En wat een goed initiatief om de boeren een eerlijke prijs te betalen.
Tom Breuker
Tom Breuker
2024-06-14
heerlijke specerijen, tot nog toe kaneel, gerookte paprika en vanille geproefd. Allen uitstekend van smaak en natuurlijk het goede verhaal voor de boeren
Jan Cleijne
Jan Cleijne
2024-06-14
The Good Spice levert niet alleen ontzettend lekkere specerijen, maar ook mooie verhalen met prachtige ambities. Ze betalen eerlijke prijzen voor de boeren waarmee ze samenwerken. Daardoor iets prijziger dan wat ik gewend ben in de supermarkt te betalen, maar de eye-opener is onbetaalbaar.
Renske Verkoijen
Renske Verkoijen
2024-06-05
De paprikapoeder die uit de supermarkt kwam, ging de prullenbak in toen de paprikapoeder van The Good Spice binnen kwam. En de kaneel is zo lekker dat de oude uit de supermarkt (waarvan we nog een nieuw potje hadden) nu voor eeuwig in de kast lijkt te blijven staan. Want waarom zou je zuur ruikende kaneel gebruiken als er kaneel is die naar kaneel ruikt (van The Good Spice dus). Dat de lange ketens de consument helemaal geen goed product willen leveren verbaast me inmiddels niet meer. Daarom koop ik alleen nog bij The Good Spice met hun korte keten, eerlijke prijzen en goede producten voor de consument.
wendela lensvelt
wendela lensvelt
2024-04-25
Na de curcuma nu ook een blikje kaneel en geroosterde paprika gekocht. Duurder dan de gangbare kruiden maar je krijgt zoveel meer geur, kleur en smaak ervoor terug. De kaneel is geurig en zacht van smaak. Het formaat van het blikje is fijn! Smal waardoor het minder ruimte inneemt in mijn kruidenlade.
Caty Verhagen
Caty Verhagen
2024-03-28
Ik koop zoveel mogelijk specerijen bij Good Spices. Dit voor versheid en ook om kleine boeren te helpen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.
Titia de Witte
Titia de Witte
2024-03-22
Wat een echte geur en smaak! Niet te vergelijken met die uit de supermarkt!! Ik kom zeker terug voor meer!

Recepten, spice facts & het lekkerste nieuws als eerste!

Ontvang lekkere recepten met specerijen in je inbox, leer over specerijen en de specerijenhandel en blijf op de hoogte van alles wat we organiseren en opzetten. 

Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.

No fields found, please go to settings & save/reset fields