Geef een kerstgedachte cadeau. Samen genieten van lekker eten én positieve impact maken op het leven van een ander.

Een jaarlijks terugkerend thema en soms ook: een jaarlijks terugkerende breinbreker. Want waar ga je je medewerkers of zakenrelaties dit jaar mee verrassen en verwennen? Waarmee toon je een blijk van waardering en doe je tegelijkertijd iets goeds voor de wereld?

Ons antwoord op deze vragen: de cadeau-sets van The Good Spice! Leuk op zichzelf, of als onderdeel van een uitgebreider duurzaam thema pakket.

We helpen je graag om er iets bijzonders van te maken. Zo kunnen we de specerijen combineren met een workshop, een (online) masterclass of een speciaal samengesteld receptenboek. Zo inspireren we iedereen binnen het bedrijf om duurzamer en smaakvoller te koken.

Cadeau ideeën

Ultieme handzame vijzel

Een duurzaam keukenaccessoire van goede kwaliteit is een mooi cadeau, zeker in combinatie met onze specerijen. Zo ook deze kleine en handzame vijzel. Samen met onze peper en of kardemom een prachtige set voor in de keuken!

Wij zijn fan van deze vijzel, omdat hij zo robuust is, maar toch weinig plek inneemt. Past mooi in elk interieur!

Warming Winter Set

Met deze specerijen blijf je warm deze winter! Geef de verwarmende smaken van gember, kurkuma en kaneel cadeau. Wordt geleverd met productkaartjes per specerij, een leuke kaart en een receptenbundel. Perfect te combineren met bijvoorbeeld duurzame warme chocolademelk, een gids voor het maken van een stevige winterwandeling en een goed boek om bij de openhaard te lezen.

Pioneerbox
Pioneer box

Een mooie cadeaubox met alle specerijen uit ons assortiment. Wordt geleverd met productkaartjes per specerij, een leuke kaart en een receptenbundel. Maak er een compleet pakket van met een mooi kookboek, een vijzel en een duurzame fles wijn.

Cadeaubon The Good Spice
Cadeaubon

Laat de ontvanger zelf kiezen welke specerijen ze willen bestellen! Je ontvangt de bon in de mail. Direct naar de ontvanger laten sturen is ook mogelijk! Liever een geprinte bon geven, of een cadeaubon in een pakket verwerken? Neem dan contact met ons op om voor de mogelijkheden.

Beloved Baking Set The Good Spice
Beloved Baking Set

Dé set voor alle thuisbakkers. Deze specerijen brengen elk bakproduct naar een hoger niveau. Wordt geleverd met productkaartjes per specerij, een leuke kaart en een receptenbundel. Maak er een compleet pakket van met bijvoorbeeld biologische lokale bloem, een mooie bakvorm en duurzame chocolade.

Finishing Finesse
Finishing Finesse Set

Deze set bevat de smaakmakers die elk gerecht compleet maken. Het zijn de perfecte specerijen voor de finishing touch. Een snuf versgemalen peper voor extra pit, paprikapoeder voor zoete diepgang en een theelepel is een goede topping voor veel gerechten, zowel zoet als hartig. Maak er een compleet pakket van door het bijvoorbeeld te combineren met een mooie duurzame pan.

Spice up the Cold days

Geef een betekenisvol cadeau tijdens de feestdagen. Iedereen moet eten en in veel gevallen kan dat gezonder, lekkerder en duurzamer! Inspireer jouw klanten, personeel of zakenrelaties met een mooi cadeaupakket van The Good Spice.   

Plan een Kerstpakket brainstorm of vraag een offerte aan.

Start deze Kerst nog met een smaakrevolutie in je keuken!

Zorg dat je er op tijd bij bent met het shoppen van je Kerstcadeau’s. Ook als je zelf tijdens Kerst de keuken induikt voor een smakelijk Kerstmenu, wil je de boodschappen op tijd in huis halen. Hoe eerder je bij ons besteld, des te beter kunnen wij alles plannen en dus iedereen zo soepel mogelijk van mooie cadeaus voorzien. 

Dus bestel nu alvast jouw Kerst-inkopen. Dat scheelt voor iedereen straks een hoop stress 😉 

The Good Spice Gift Set
Peper beleving set
Kleine vijzel gietijzer
Cadeaubon The Good Spice
Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.