The Good Spice x Pieter Pot

The Good Spice bij Pieter Pot

Gemak, duurzaamheid & smaak. Bestel onze specerijen nu ook bij Pieter Pot.

The Good Spice is nu ook te koop bij Pieter Pot. Een super leuke samenwerking, waardoor de Pieter Pot klanten een potje lekkerder kunnen koken! Ook wij hebben een bestelling bij Pieter Pot geplaatst (werkt ideaal!) en ontwikkelden een aantal recepten met onze specerijen en basics uit hun assortiment. 

Het gemak van Pieter Pot en de smaken van The Good Spice. Dat is lekker! 

Recepten met Pieter Pot ingrediënten

Overnight oats met specerijen
Ontbijt

Fris & kruidig: overnight oats

Een super makkelijk, maar heerlijk ontbijt. Het enigste wat je niet moet vergeten is om het de avond van tevoren al voor te bereiden. Uiteraard kan je ook direct een

Lees verder »
Pasta met walnotengehakt en specerijen van The Good Spice
Hoofdgerechten

Spaghetti met walnoten-gehakt

Move over kant-en-klaar vegan gehakt, deze variant is veel leuker en lekkerder! Met een combinatie van ingrediënten maak je zelf heel eenvoudig je eigen gehakt-alternatief. Natuurlijk zorgen onze specerijen voor

Lees verder »

Samenwerking

Wij zijn dol op samenwerken met andere bedrijven die een sociale missie achterna jagen. Niemand wordt blij van verpakkingsafval, maar boodschappen doen zonder afval kan nog best lastig zijn. Daarom maakt Pieter Pot het leuk en makkelijk om lekkere boodschappen te doen zonder onnodig (plastic) verpakkingsafval. Dit wordt bij je thuisbezorgd in herbruikbare weckpotten. 

Bij Pieter Pot haal je de basics in huis en met de specerijen van The Good Spice maak je er vervolgens een echt smaak-feestje van. Verpakkingsvrij en duurzaam koken was nog nooit zo makkelijk! 

Samenwerking The Good Spice en Pieter Pot
Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.

No fields found, please go to settings & save/reset fields