fbpx

Direct van de boer en puur natuur, 
dat zijn onze duurzame specerijen

Pioneerbox

Vraag jij je weleens af waar jouw specerijen vandaan komen?

Die van ons zijn single origin, we kunnen je precies vertellen welke boer jouw specerijen heeft verbouwd én welke eerlijke prijs we ze hebben betaald.

Kardemom aan de plant

Onze Green Forest Kardemom peulen zijn krachtiger van smaak dan alle andere kardemom die we ooit geproefd hebben. Het is een inheemse soort die goed groeit in de Kerala regio in India

Repack pioneerbox

We hebben een klein assortiment met specerijen van superieure kwaliteit. We zoeken constant naar nieuwe varianten voor in ons assortiment. We handelen alleen op basis van vertrouwen en transparantie. 

Bovendien staat de kwaliteit centraal. Pesticiden en chemicaliën worden niet gebruikt. Alleen specerijen die op de juiste manier verbouwd en verwerkt worden zijn goed genoeg voor jou. 

ONZE BOEREN IN ACTIE

Duurzame specerijen

Al honderden mensen zijn om. Join the flavour revolution!

Waarom hebben de specerijen van The Good Spice zoveel meer smaak dan specerijen uit de supermarkt?

Er gaat een hoop mis in de specerijenhandel

Boeren krijgen slecht betaald waardoor ze gefocust zijn op oogst optimalisatie, in plaats van op smaak. Er worden veel chemicaliën gebruikt en de specerijen zijn soms wel jarenlang onderweg voordat ze in de schappen liggen. Dat kan anders!

Hub Cremers
Hub Cremers
2023-10-13
Een prachtig initiatief van the Good Spice. Heerlijke geuren en smaken. Oh ja zo moet paprika poeder smaken en fleurt een beetje peper je gerecht op. De kardamom is gewoon bedwelmend. Wat een geur en smaak, heerlijk. Als amateur kok kan ik hier van genieten.
Ans Koning
Ans Koning
2023-10-12
Echt onvergelijkbaar met andere specerijen. En daarbij een heel verantwoorde en sympathieke manier van zakendoen: Korte ketens, goede prijzen.
Kok van der meer
Kok van der meer
2023-10-02
Ik had zelf nog genoeg peper en heb dus de drie pepers cadeau gedaan aan een vriendin. Geweldig om te zien hoe ze er aan ston te ruiken en probeerde om de verschillende geuren te benoemen…
Rob Planken
Rob Planken
2023-09-26
Geurige kruiden !
Piet Gerbrandy
Piet Gerbrandy
2023-08-02
Enorm geurige specerijen – het is al een feest de zakjes open te maken. Dat de boeren er ook beter van worden, is een grote geruststelling. Hopelijk wordt het assortiment nog uitgebreid.
Hans van de Zande
Hans van de Zande
2023-07-15
Als je deze “spices” eenmaal gebruikt wil je nooit meer anders!
Raoul de Leeuw
Raoul de Leeuw
2023-07-03
Eerlijke en heerlijke specerijen voor goede prijs.
jan de rouw
jan de rouw
2023-06-06
produkt is top, wel blikjes besteld, en navul gekregen. navul is een euro goedkoper, maar als je het blikje weggegooid hebt?! en netjes opgelost, 3 euro teruggestort.

Recepten, spice facts & het lekkerste nieuws als eerste!

Ontvang lekkere recepten met specerijen in je inbox, leer over specerijen en de specerijenhandel en blijf op de hoogte van alles wat we organiseren en opzetten. 

Email:

info@thegoodspice.org

Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.