Ontdek de specerijen van the Good Spice

De smaak van de natuur

Onze specerijen zijn van de hoogste kwaliteit. Verbouwd in samenwerking met de boeren en de natuur. Goed voor de boer, de natuur en voor jou!
- Iona Mulder, oprichtster the Good Spice

Meer over the Good Spice

Paprikapoeder the Good Spice
Leer meer over onze specerijen

Wij doen het anders. Het is namelijk tijd voor een nieuwe handelsketen, op basis van korte keten en een gelijke verdeling van macht en wederzijds vertrouwen.

Kook met onze specerijen

Want daar gaat het allemaal om! De lekkerste gerechten, gemaakt met de beste specerijen. We verzamelen graag recepten waarin onze specerijen een hoofdrol spelen.

Wij kennen al onze boeren persoonlijk

Voordat de specerijen in de webshop belanden gaan we op bezoek bij de boeren om het gesprek aan te gaan over de voorwaarden voor een gelijkwaardige samenwerking. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit, maar betalen daarvoor graag een eerlijke prijs. En gaan het gesprek aan over wat verder nog kunnen doen om de lokale boeren te supporten. Bestellen doen we dan ook rechtstreeks en niet via een groothandel. 

En we zijn pas net begonnen!

We hebben nog heel veel mooie plannen! Nieuw specerijen sourcen, verkooppunten vinden, tastings en diners organiseren,  recepten ontwikkelen, onze kennis over specerijen verder geven, kortom. Er is genoeg te doen! Wil je op de hoogte blijven van al onze plannen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Kurkuma
Kaneel schrappen
Kurkuma the Good Spice
Havermout ontbijtje
Winkelwagen

Workshop: Spice up your cocktails!

Doe mee met onze unieke cocktailworkshop in Amsterdam

Leer de kunst van het cocktails mixen en maak complexe en verrassende smaakcombinaties door specerijen in je cocktails te verwerken. Hier vind je alle informatie en tickets. 

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.