Maak je eigen Pumpkin Spice mix

Maak je eigen Pumpkin Spice mix

Zelf pumpkin spice specerijen maken is helemaal niet moeilijk. Het beste resultaat krijg je met ons wilde kaneelpoeder, onze gemberpoeder, hele piment (van de biologische winkel) die je maalt met een vijzel en vers geraspte nootmuskaat (ook van zo hoog mogelijke kwaliteit).

Maak je eigen Pumpkin Spice mix

Recipe by Charis HeisingCourse: SpecerijenmixDifficulty: Makkelijk
Servings

4

servings
Prep time

2

minutes

Ingrediënten

  • 1 tl kaneel, gemalen

  • 1 tl gemberpoeder

  • 1 tl piment, gemalen

  • 1 tl nootmuskaat, gemalen

Bereiding

  • Mix alle specerijen door elkaar en bewaar ze in een lucht -en licht dicht potje.
  • Uiteraard is het mogelijk om te variëren met de smaak. Wellicht wat meer gember en/of kaneel. Ook zou je gemalen kruidnagel kunnen toevoegen of leg wat steranijs in het potje zodat de specerijen ook wat van die smaak opnemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Mis gegrepen?

Geen paniek!

We hebben onze workflow wat aangepast. Dat betekent dat het aantal producten dat we online hebben staan beperkt is. Dat doen we om de afhandeling en verzending via de Sociale Werkplaats en met de Groene Rijders in goede banen te kunnen blijven leiden. Staat een product nu op uitverkocht? Het kan goed zijn dat het over een paar dagen weer online beschikbaar is!

Dus kom binnenkort nog eens terug! Of laat je mail adres achter via de gele knop onder het desbetreffende product, dan krijg je een seintje zodra het weer op voorraad is.

Geef een melding als het weer online staat We zullen het je laten weten zodra het weer online staat.